Αρραβώνας – Γάμος

Σταυρός. Το απόλυτο σύμβολο πίστης, ελπίδας και αιώνιας αγάπης. Για σας που επιθυμείτε να μείνετε πιστοί στις παραδόσεις και στα έθιμα, που θέλουν την ανταλλαγή σταυρών για το νέο ζευγάρι, επιλέξτε για τον αρραβώνα η το γάμο σας μέσα από τις προτάσεις μας. Για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, μοντέρνοι αλλά και διαχρονικοί σταυροί θα γίνουν τα σύμβολα υπόσχεσης της κοινής σας πορείας.

 • Σταυρός LBIB-Y

  Στραυρός με δύο όψεις. Κίτρινος χρυσός σε καμπυλωτή κίνηση. Ματ επιφάνεια με έντονες διάσπαρτες γραμμές απο τη μία και γυαλιστερή λουστρέ επιφάνεια από την άλλη πλευρά. Συνδέονται μεταξύ τους με μια εξαιρετική τεχνική διάτρητου μετάλλου με ιδιαίτερο φάρδος που δίνει εξαιρετική ομορφιά στο κόσμημα.

 • Σταυρός PYN-BLP

  Η κυριαρχία του ροζ στο μαύρο! Πολύ φαρδιά ροζ επιφάνεια σε ματ επεξεργασία, εφαρμόζει στη γυαλιστερή κάθετη βάση από μαύρο ρόδιο (black rodium) και δημιουργεί έναν τέλειο σταυρό. Για όσους τολμούν τις αντιθέσεις!

 • Σταυρός LBNS-W

  Λευκόχρυσος σταυρός με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό! Γυαλιστερές επιφάνειες με κάθετες γραμμές! Στην όψη του ένα ανάγλυφο στοιχείο σε ματ, είναι το μοναδικό αλλά και κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καταπληκτικού αυτού κοσμήματος.

 • Σταυρός LAOB-PW

  Ροζ χρυσός γεμάτος λαμπερά ζιρκόν. Εντυπωσιακός σταυρός με αρκετό όγκο, δουλεμένος με πέτρες ακόμη και στις πλαϊνές του επιφάνειες. Ξεχωριστή λεπτομέρεια ο λευκός κρίκος και αυτός στολισμένος με τις ίδιες λαμπερές πέτρες!

 • Σταυρός LBNL-W

  Ροζ ματ επιφάνεια που μοιάζει με ξύλινο κορμό. Λευκόχρυσος κρίκος με διακριτικές περιμετρικές γραμμές σε μαύρο ρόδιο (black rodium). Ένας απλός σταυρός με τόσο ξεχωριστές λεπτομέρειες, για γυναίκες και άντρες που προτιμούν το διαφορετικό.Κλασικός λευκόχρυσος σειρέ σταυρός με ζιρκόν και ενσωματωμένη αλυσίδα. Τα τέσσερα άκρα του καταλήγουν σε μικρά τριγωνάκια και σχηματίζουν γωνίες. Θυμίζει κόσμημα μιας άλλης εποχής..

 • Σταυρός LNO-WP

  Σταυροί με καρδιές! Θα κλέψουν και τη δική σας καρδιά! Θα τους βρείτε στη συλλογή GEFO σε μικρό και μεγάλο μέγεθος και σε χρωματικούς συνδυασμούς που θα σας ξετρελάνουν! Σε ροζ, λευκό, κίτρινο χρυσό, στολισμένους με λαμπερά πετράδια, που δίνουν ξεχωριστή λάμψη και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα πανέμορφα σχέδια!