Βάφτιση

Στην πιο σημαντική στιγμή, στο ξεκίνημα της ζωής για το μικρό σας αγγελούδι, διαλέξτε το αιώνιο σύμβολο. Το σταυρό της αγάπης, το σταυρό της βάφτισης. Μοναδικές προτάσεις, για κοριτσάκια και αγοράκια, σε νονές και νονούς που θέλουν να προσφέρουν το τέλειο δώρο στο βαφτιστήρι τους. Στη συλλογή των σταυρών GEFO θα βρείτε ότι ονειρεύεστε, σε όλους τους συνδυασμούς που επιθυμείτε, για τους μικρούς σας λατρεμένους.

 • Σταυρός LANN-WP

  Αρμονικό συνταίριασμα λευκού με ροζ. Ο κρίκος, σε ροζ χρυσό με πολλά λαμπερά ζιρκόν, δένει απόλυτα με τη δίχρωμη, τριπλή αλυσίδα που συνοδεύει το σταυρό.

 • Σταυρός LLIP-PW

  Ροζ χρυσός σε «σατινέ» επεξεργασία. Ευθείες γραμμές εξωτερικά με ελαφρά καμπυλωτή κίνηση στο εσωτερικό του. Μοιάζει με μεταξένιο ύφασμα. Λευκόχρυσος κρίκος με ζιρκόν. Διακριτική αντίθεση η τριπλή αλυσίδα σε λευκό-ροζ.

 • Σταυρός LBSU-A

  Συμπαγής, απλός σταυρός και συγχρόνως ξεχωριστός! Η βάση του σε λευκό, γυαλιστερό χρυσό, αγκαλιάζει και περικλείει το δεύτερο κομμάτι του μετάλλου που είναι κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό με μια ιδιαίτερη ανάγλυφη ματ επεξεργασία.

 • Σταυρός LBSY-WY

  Λευκός και κίτρινος χρυσός, που εναλλάσσονται σε οριζόντιες γραμμές. Ματ και λουστρέ επεξεργασία κάνουν εντονότερη την αντίθεση χρωμάτων του μετάλλου.

 • Σταυρός LBNS-W

  Λευκόχρυσος σταυρός με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό! Γυαλιστερές επιφάνειες με κάθετες γραμμές! Στην όψη του ένα ανάγλυφο στοιχείο σε ματ, είναι το μοναδικό αλλά και κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καταπληκτικού αυτού κοσμήματος.

 • Σταυρός LABN-BLP

  Το απόλυτο σύμβολο σε ροζ χρυσό! Διακριτική παράσταση του εσταυρωμένου σε ροζ και μαύρο χρυσό (black rodium).